הסתיימה הוועידה הבינלאומית לביטחון מזון
הוועידה הבינלאומית לביטחון מזון Food Sec&Tech נפתחה ב-27 ביוני במרכז רבין בתל אביב והסתיימה ב-29 ביוני. הוועידה התקיימה גם במכללה האקדמית תל חי ובמכון המחקר מיגל בגליל. כחלק מההרצאות והדיונים בשולחנות עגולים, הוצגו דוכני מזון העתיד של חברות סטארטאפ ופודטק מהגליל.
בוועידה השתתפו נציגי ממשלות, שגרירים ומשקיעים, וכן ראשי תעשיית הפודטק, המדע ותעשיית המזון מישראל והעולם. מטרת הוועידה, בהובלת מכון המזון הלאומי, היא ליצור מערכת אקולוגית ושיתוף פעולה בינלאומי, מתוך הבנה כי השמירה על הביטחון הלאומי והביטחון העולמי מחייבת התגייסות מיידית ומשולבת של ממשלות ויזמים פרטיים כדי לקבוע מדיניות, להקצות משאבים ולהאיץ מחקרים ותהליכים, וכך לקדם חוסן תזונתי, ליצור הזדמנויות עסקיות ולייצר תשתית לשיתוף ידע ופעילות קבועים ומתמשכים בין ממשלות, מכוני מחקר, תעשיית המזון והחקלאות במדינות למיניהן.
קישור לאתר קישור לרשימת הדוברים המלאה קישור לתוכנית הכנס
אינובופרו, יצרנית חלבון מחומוס. צילום: Food SecTech
מימין: שגריר דרום סודן בישראל וול מאייר, אריק ואורי בן הרצל, סמנכ"ל פיתוח עסקי במכון המחקר מיגל
חטיפי ירקות טבעיים מיובשים, חברת סופר נטורל מקריית שמונה. צילום: Food SecTech