מגה מזון
חדשות
חדשות מקומיות
חודש יפן בקמפאי באר שבע
09/09/2025
זמן קריאה: 1 דק'
מסעדת קמפאי המיתולוגית בבאר שבע מזמינה את הקהל הרחב לפסטיבל ייחודי וחד־פעמי מ־1 בספטמבר ובשמך חודש - חודש יפן: שילוב מרהיב של קולינריה יפנית עילית ומיצגי אומנות מסורתיים.
בפסטיבל מוגש תפריט ספיישל חגיגי, יצירתו של השף דרור שושן, ממובילי המטבח האסייתי בישראל. לצד המנות, הסועדים ייחשפו לחוויה תרבותית יוצאת דופן: מיצגי אוריגמי, דגמי קימונו מסורתיים, מניפות ענק ותפאורה יפנית עשירה שתכניס את האורחים לאווירה קסומה כאילו נחתו בטוקיו.
בין המנות המיוחדות בתפריט הפסטיבל:
- בלופין טונה טרטר: עם חלמון כבוש, קריספ דפי אורז ועלי שיסו (78 ש"ח).
- ניניקו המאצ'י: סשימי ילוטייל יפני עם שום קלוי ושמן ג'ינג'ר (78 ש"ח).
- טאטאקי סינטה: סינטה בלאק אנגוס עם סלסת בצלים ושישיטו שרוף (78 ש"ח).
- דנבר קאט רובטה יאקי: שיפודי בלאק אנגוס ברוטב יקיטורי ובטטה יפנית (98 ש"ח).
- שינג'וקו סלמון רול: רול צבעוני עם סלמון במרינדה ואבוקדו (72 ש"ח).
- צ'יראשי סושידון: נתחי דגים טריים מובחרים על אורז סושי (148 ש"ח).
השף דרור שושן: "רציתי להביא לבאר שבע חוויה כוללת, של טעמים, צבעים ואסתטיקה יפנית אמיתית. זו חגיגה קולינרית שלמה לכל החושים."
מסעדת קמפאי: חיל ההנדסה 1, באר שבע. טלפון להזמנות: 08-665-5999.
אתר: kampai.co.il
טאטאקי סינטה. צילום: גליה אבירם
צ'יראשי סושידון. צילום: גליה אבירם
תגובות