יצרנית הסלטים משני נערכת למכירות מוגברות
חברת משני, יצרנית הסלטים הישראלית הוותיקה, מדווחת על עלייה במכירות של סלטים ביתיים ונערכת לאספקת מוצרים מוגברת לשוק הקמעונאי והמוסדי. חנויות המפעל של הרשת, וכן מפעל הייצור בחולון, תוגברו בכוח אדם, בעיקר בקווי החומוס, כדי לעמוד בביקוש. מלבד חומוס נמכרים מבחר סלטי טחינה, מטבוחה, חצילים, כרוב, פלפלים, פטריות, ממרחי כבד ועוד.
לדברי דני כדורי, מנכ"ל חברת משני, "כמדי שנה, הקיץ מאופיין במכירות מוגברות של סלטים ביתיים. החופשות המשפחתיות, הילדים שבבית ועונת האירועים והחתונות, יוצרים ביקוש לסלטים איכותיים, קלים ומזינים. תגברנו את המפעל ואת חנויות המפעל כדי לתת מענה ללקוחותינו."
משני הוקמה לפני כ-96 שנה על ידי משה כדורי ז"ל, וכיום מנהלים אותה בניו זוהר, דני, אורי ורמי. החברה ידועה בזכות איכות מוצריה וטעמם המשובח של סלטיה, המבוססים על חומרי הגלם האיכותיים ביותר: ירקות מובחרים ביותר, תבלינים, טחינה וחומרי גלם נוספים. לחברה חנויות מפעל בראשון לציון, ברחובות, במודיעין ובחולון. לצד חנות המפעל בראשל"צ פועלת מסעדה מצליחה, המוכרת בשר בשילוב אוכל ביתי וסלטי הרשת. תוצרת המפעל משווקת לשוק המקומי: החל ברשתות שיווק, דרך מטבחים מוסדיים גדולים ובתי מלון וכלה בחברות קייטרינג ומסעדות. כמו כן היא מייצאת לשוק היהודי באירופה.
המוצרים כשרים למהדרין בהשגחת בד"ץ בית יוסף.
חומוס וסלטי משני. צילום: שגיא סרויה
חנות המפעל של סלטי משני. צילום: סהר שלום
סלטי משני. צילום: שגיא סרויה