לרשת הגלידריות קצפת סניף בקניון רחובות
רשת הגלידריות קצפת פותחת סניף דגל בקניון עופר רחובות מקבוצת קניוני עופר, בהשקעה הנאמדת ב-1.2 מיליון ₪.
הגלידרייה החדשה משתרעת על שטח של 80 מ"ר, בכשרות מהדרין רחובות, ומציעה מגוון רחב של טעמים מפתיעים ומגוונים, גלידות שמנת, עוגות גלידה, פרוזן יוגורט, יוגורטים, קרפ צרפתי, ופל בלגי, שייקים ועוד.
יהודה אורן, מנכ"ל עופר רחובות, מסר: "הגלידרייה החדשה של מותג קצפת תספק חוויה קולינרית למבקרים בקניון. פתיחת הסניף היא צעד נוסף בחיזוק תמהיל החנויות בקניון, של מותגים מובילים בתחומם."
רשת הגלידיריות קצפת נפתחה בירושלים לפני כ-32 שנים. ברשת מגוון רחב של טעמים וסוגים של גלידות, יוגורטים ומתוקים, והיא מספקת שירות של עגלת אירועים. לרשת 27 סניפים בכל הארץ, ועד סוף שנת 2023 צפויים להיות לה 31 סניפים. כל הסניפים כשרים למהדרין.
סניף קצפת בעופר רחובות. צילום: רותם גלאם
צילום: יח"צ