סניף טיב טעם ראשל"צ עובר מתיחת פנים
סניף הדגל של רשת טיב טעם בדרך המכבים בראשון לציון עובר מתיחת פנים, עיצוב ושדרוג עדכני, בהשקעה הנאמדת בשבעה מיליון ₪. הסניף משתרע על שטח של כ-9,300 מ"ר ויהיה פתוח גם בשבתות וחגים. לסניף חניה גדולה צמודה ללא תשלום.
הסניף שודרג בכל המחלקות: קצבייה בשירות עצמי, דגים טריים ארוזים, מעדניית גבינות ונקניקים, מחלקת יין ואלכוהול מקצועית, מחלקת פירות וירקות באיכות הגבוהה ביותר, מאפים, לחמים ועוגות ועוד. בסניף מתחם בריאות 'עדן טבע' ובו יוצע מגוון ענק של מוצרי טבע ובריאות, ויטמינים, קוסמטיקה טבעית, תוספי תזונה, מוצרים אורגניים ומוצרים ללא גלוטן. בסניף גם מחלקת כלי בית איכותית DM מבית דומו, קופות בשירות עצמי ומיתקן אוטומטי למיחזור בקבוקים.
כל הציוד הוחלף ושודרג. המקררים מהחדישים בתחום, המידוף מחודש, ועיצוב בסגנון מודרני משלב אלמנטים של עץ וגרפיקה. לקופות הרגילות התווספו קופות עצמאיות, ומתחם התפעול והליקוט לשירות האונליין הורחב.
חגי שלום, מנכ"ל קבוצת טיב טעם: "שדרוג נראות החנויות נועד להוקיר את לקוחות טיב טעם, אשר מורגלים לחוויית קנייה ושירות ברמה גבוהה. הסניף המחודש ימשיך להציע חוויית קנייה אחרת, עם היצע רחב בכל המחלקות של מוצרים ומותגים מהארץ ומהעולם, תוך שילוב של חוויה קולינרית איכותית. כמו כן אנו פועלים עם עיריית ראשון לציון לשפץ את מתחם החניות במקום שייועד רק ללקוחות המתחם. במהלך שנת 2023 ישופצו מספר סניפי דגל וסניפי סיטי נוספים ברחבי הארץ."
עוד ציין: "כיום הביקוש להזמנות אונליין גדל בעשרות ובמאות אחוזים. בהתאם לזה בנינו בסניף אזור מיוחד לליקוט, שמכיל מאות מוצרים, לטובת ייעול ושיפור של הליקוט לאונליין. בכך ישתפר שירות המשלוחים ללקוחות."
מחלקת בריאות עדן טבע. צילום: אלעד גוטמן
טיב טעם סניף ראשון לציון. צילום: שלומי יוסף
טיב טעם סניף ראשון לציון. צילום: אסף לוי