פירורי לחם מאסטר שף לרגל יום השניצל
המותג הקולינרי מאסטר שף משיק בישראל את “יום השניצל” שיחול ב-23 בפברואר. לרגל חגיגות יום השניצל מציע המותג סדרת פירורי לחם שבה ארבעה סוגים מגוונים הנאפים בסטנדרטים מחמירים ואיכותיים, במטרה ליצור ציפוי פריך ומושלם לשניצלים.
בסדרה: פירורי לחם מוזהבים - מעניקים קראנצ’יות לשניצל בטיגון או באפייה; פירורי לחם מתובלים - שילוב בין פרורי לחם עם שומשום, שום ועשבי תיבול, מעניקים ציפוי פריך עם טוויסט של תיבול ומתאימים לאפייה ולטיגון; פירורי פנקו בסגנון פנקו יפני - פירורים גדולים יותר, קראנצ’יים ומוזהבים, מתאימים במיוחד להכנת שניצלים ומאכלים עם ציפוי אקסטרה פריך וסופגים פחות שומן בזמן הטיגון; וציפוי נאגטס - הדרך הקלה והטעימה להכין נאגטס בבית: מוסיפים מים, מערבבים, טובלים ומטגנים. תערובת נאגטס מתאימה לציפוי וטיגון מגוון גדול של מאכלים: עוף, בשר, דגים וטופו, ונהדרת בתור טמפורה לירקות.
טווח מחירים של פירורי הלחם: 6.90 ש”ח עד 12.90 ש”ח.
כשרות: פירורי לחם מוזהבים + פירורי לחם מתובלים + פירורי פנקו - בד”צ עדה חרדית. תערובת ציפוי נאגטס - בד”צ בית יוסף.
צילום: נמרוד סנדרס