קורס פיציולו עם התמחות באיטליה
בית הספר הישראלי לקולינריה בישולים וחברת פסטה ריקו, המתמחה בייצור ושיווק של פסטה טרייה ובייבוא של מוצרי מזון פרמיום מאיטליה, משיקים לראשונה קורס פיציולו שיתקיים באיטליה, באחת מטחנות הקמח הגדולות בעולם, בשיתוף חברת Molino Casillo. כחלק משיתוף הפעולה בנה הסגל של בית הספר עם הנהלת פסטה ריקו, המייבאת לישראל את מוצרי הקמח של Molino Casillo, קורס שיתקיים בתחנת הקמח של החברה בקוראטו שבאיטליה.
המשתתפים ילמדו את רזי הכנת הבצק לפיצות, פוקצ'ות, לחמים וכו' ממומחים מהשורה הראשונה באיטליה. את הקורס ילוו צוות המורים המקצועי של בית הספר בישולים בניצוחו של יובל מטלון, עם רן מיכאלי, השף הראשי ומנהל התחום המקצועי של חברת פסטה ריקו. ישולבו בו גם סיורים קולינריים.
מחזור ראשון של סטודנטים יצא לאיטליה החודש. קורס נוסף צפוי להיפתח בחודש נובמבר.
לדברי יובל מטלון, השף של בישולים, "אנו משיקים שיתוף פעולה יוצא דופן עם חברת פסטה ריקו ומוציאים משלחת קולינרית לאיטליה לשבוע של הכשרה, סיורים קולינריים והיכרות עם המטבח האיטלקי. נלמד על מגוון הקמחים ועולם הפיצה המקצועי, ניחשף לחומרי הגלם מקומיים ונבין תהליכים עד למוצר הסופי. משלחת אנשי מקצוע ראשונה יצאה לדרך, ואנו מזמינים נוספים להעשיר את הידע, לחקור ולהתפתח בחוויה בינלאומית יוצאת דופן במעצמת הפיצה העולמית."
פרטים על אודות הקורס באתר בית הספר בישולים: www.bishulim-school.com
קורס פיציולו של בית הספר בישולים וחברת פסטה ריקו. התמחות באיטליה. צילום: רן מיכאלי