פסטה ריקו משיקה סדרת פסטה פרמיום טרייה
חברת פסטה ריקו המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית, משיקה סדרת מוצרים חדשה: פסטה פרמיום טרייה בסטנדרט איכות מעולה בקנה מידה עולמי. הסדרה תשווק לרשתות המזון באמצעות חברת תנובה.
סדרת פסטה פרמיום של פסטה ריקו (צילום: אסף אמברם)
הפסטה הטרייה היא פסטה פרמיום מצוננת מחיטת דורום, עשויה מחומרי הגלם הטובים ביותר, אינה מכילה חומרים משמרים, צבעי מאכל או אבקות, ועשויה בשיטה איטלקית מסורתית. המילוי מורכב מירקות טריים בלבד ומגבינות עשירות: ריקוטה 20% עשירה ואיכותית, בטטות מקורמלות, פטריות פורטובלו טריות ועוד. הפסטה הטרייה אינה דביקה ואינה מפרישה כמות גדולה של עמילן. היא משביעה ואיכותית, קלה ומהירה להכנה.
בסדרת המוצרים החדשה ארבעה סוגים: רביולי במילוי גבינות ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנה; רביולי במילוי בטטה בצורת ריבוע משונן; רביולי תרד וריקוטה; פלין פטריות פורטובלו וריקוטה בטעם כמהין בצורת כיסונים מאורכים.