קריספ תבליני מימון - פירורי לחם בטעמים
חברת התבלינים הישראלית תבליני מימון מציגה מוצר חדש: קריספ - פירורי לחם בארבעה טעמים: זהוב קלסי, שום, שומשום ומלח ופנקו זהוב. המוצרים זמינים בכל רשתות השיווק הגדולות בארץ. לראשונה בישראל - אריזת מטאלייז תלת-שכבתית, שומרת טריות. האריזה מונעת חמצון, חדירת לחות ואור.
המוצר ניצח במבחני טעימות בפרמטרים של קריספיות וטעם. שנתיים של פיתוח טכנולוגי הושקעו ביצירת פירור בעובי מדויק, שיהיה סופר פריך גם לאחר טיגון. פירורי הלחם מגיעים באריזה בת 300 גרם, וקריספ זהוב קלסי מגיע גם באריזה מוגדלת של 800 גרם.
תבליני מימון חוגגת בימים אלו 100 שנות פעילות. משפחת מימון החלה את פועלה בתחום התבלינים בשנת 1922, בכפר חג'אב אל עיון שבתוניס. טני מימון ז"ל, אביו של אברהם מימון, מנכ"ל החברה כיום, היה ראש הקהילה היהודית בכפר ונחשב מומחה בהכנת תבלינים. היו לו נוסחאות משלו להכנת תערובות ותהליכי ייצור ייחודיים. אלו עלו איתו ארצה ועברו עם השנים לבנו, שבצעירותו החליט לקדם את העסק המשפחתי.
בני המשפחה מזכירים ימים שבהם היו טוחנים תבלינים ורוקחים תערובות בבית, ומוכרים אותם למחרת בשוק העירוני בבאר שבע.
מלבד עשרות סוגי תבלינים איכותיים שנמכרים בכל רשת שיווק מזון בארץ, מימון הקימה את מותג האפייה מימונ'ס אפייה ולאחרונה השיקה את קו חטיפי הבריאות אקסטרה.
קריספ של תבליני מימון. צילום: אוהד קידן