מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון לדג לברק שלם צלוי במחבת

14/09/2022

חגי תשרי כמעט כאן ואיתם ארוחות החג. הסוד במנה מנצחת הוא שתהיה טעימה מאוד, מרשימה למראה ותשאיר חותם בקרב האורחים. עם זאת, רצוי שלא תצריך זמן הכנה ממושך ומצרכים רבים. השף גיל אבירם ורשת סולתם מספקים מתכון מהיר לדג לברק שלם צלוי במחבת.

 

מתכון לברק שלם צלוי במחבת באדיבות רשת סולתם ושף גיל אבירם, צילום גיל אבירם.

 

מצרכים

4-2 דגי לברק טריים

עשבי תיבול: אורגנו, טימין וכוסברה

לימון

מלח/פלפל

 

הכנה

1. ממלאים את פנים הדג בעשבי תיבול (אורגנו, טימין, כוסברה) ובפרוסות לימון.

2. חורצים את הדג באמצעות סכין ברווחים של כס"מ אחד בין חריץ לחריץ.

3. מתבלים במלח ופלפל.

4. מניחים את הדג על מחבת Non Stick איכותית עם 4-3 כפות שמן זית, ומטגנים אותו עד שהעור נעשה פריך מאוד.

5. הופכים בזהירות ומטגנים 5-4 דקות נוספות, עד שהדג מוכן.

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן