מתכון לדייסת צ'יה רימונים עשירה
חברת פרימור, יצרנית מיצים סחוטים טבעיים, מגישה עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי") מתכון לדייסה טעימה ומיוחדת, המתאימה למזג האוויר המתקרר: דייסת צ'יה רימונים. הדייסה על בסיס מיץ רימונים סחוט טבעי, הידוע בתרומתו נגד מחלות חורף וחיזוק המערכת החיסונית. הדייסה מוגשת עם גרגירי רימון ויוגורט יווני, ומתאימה כארוחת בוקר או כמנת ביניים.
דייסת ציה רימונים של פרימור. צילום: אולגה טוכשר
מצרכים ל-2 מנות
4 כפות זרעי צ'יה
3/4 כוס מיץ רימונים סחוט טבעי
2-1 כפות סירופ מייפל טבעי, לפי הטעם
להגשה
חופן גרגירי רימון
2 כפות יוגורט יווני
אופן ההכנה
1. מערבבים היטב בקערה זרעי צ'יה, מיץ רימונים ומייפל. מעבירים לקירור חצי שעה או עד שכל הנוזלים נספגים בדייסה.
2. מערבבים שוב את הדייסה ומחלקים בין כלי הגשה.
3. מפזרים מעל גרגירי רימון, מניחים במרכז תלולית של יוגורט ומגישים מיד.