מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון לפסטה טליאטלה עם ארטישוק

28/11/2022
זמן קריאה: 1 דק'

חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם חולקת מתכון קל להכנה לפסטה טליאטלה עם ארטישוק.

 

פסטה טיאטלה עם ארטישוק. צילום: יח"צ

רכיבים

פסטה טליאטלה של אגנסי (Agnesi) האיטלקי (כשר) 160 גרם

1 ארטישוק רומי

2 שיני שום

3 ענפי נענע טרייה

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

 

הוראות הכנה

מנקים את הארטישוק, מסירים את העלים הקשים מבחוץ ואת קצות העלים הנותרים, וקוצצים לפרוסות דקות.

מוסיפים למחבת טפלון גדולה שמן זית, ארטישוק, נענע ושום.

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים כוס מים ומבשלים על אש בינונית/גבוהה 10 דקות.

מרתיחים סיר מים מומלחים ומבשלים את הפסטה טליאטלה מספר דקות.

בעזרת מצקת ספגטי קוטפים את הפסטה טליאטלה מהמים ומעבירים למחבת עם הארטישוק. יש לשמור את המים הרותחים על האש מכיוון שצריך אותם כדי ליצור אפקט של ריזוטו.

מוסיפים את מי הבישול - מצקת אחת בכל פעם - ומניחים להיספג תוך ערבוב טוב. מבשלים עד אל דנטה או רך יותר, ומגישים.

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן