מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון לפסטה פוזילי

04/07/2023
זמן קריאה: 1 דק'

מותג הפסטה האיטלקי ברילה מציע מתכון קיצי עם טוויסט: פסטה פוזילי ברוטב עגבניות בזיליקום, אשכול עגבניות שרי צלויות, המון עשבים וקרעי מוצרלה בפאלו.

 

צילום: רונן מנגן

חומרים ל-4 מנות

1 חבילת פסטה קצרה פוזילי (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן

8 כפות רוטב עגבניות ובזיליקום ברילה

להגשה:

20 עגבניות שרי

1 בצל חתוך לרצועות דקות

6 שיני שום פרוסות

3 ענפי תימין

3 גבעולי בזיליקום

6 כפות שמן זית

2 פלפל צ'ילי שלמים

מלח אטלנטי לפי הטעם

לקישוט:

2 כדורי מוצרלה די בפאלו (או כל מוצרלה טרייה) קרועים לפיסות

הכנה

1. על תבנית צלייה מסדרים עגבניות שרי, בצל, שום, תימין, בזיליקום, שמן זית, צ'ילי ומלח.

2. צולים בחום גבוה, ב-200 מעלות, כ-8 דקות, עד להשחמה.

3. מוסיפים לסיר בישול הפסטה את הפסטה המבושלת ואת רוטב העגבניות, מחממים ומערבבים היטב.

4. מעבירים לקערת הגשה, מסדרים מעל את תערובת עגבניות השרי הצלויות וקרעי המוצרלה, ומגישים מיד.

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן