מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון לשבועות: פשטידת פסטה עם טונה וזיתים

18/05/2023
זמן קריאה: 1 דק'

מותג הטונה ריו מרה מציע מתכון לשבועות שהוא חגיגה של טעמים: פשטידת פסטה קראנצ'ית עם טונה וזיתים.

 

צילום: יח"צ ריו מרה

רכיבים

קופסת טונה ריו מרה בשמן זית 160 גרם

400 גרם ספגטי מבושל ברוטב עגבניות

2 ביצים

20 גרם זיתים מגולענים

צרור פטרוזיליה קצוץ

40 גרם שמן זית כתית מעולה

הכנה

1. מסננים את הטונה, שמים בקערה ומועכים בעזרת מזלג.

2. מוסיפים זיתים קצוצים גס ופטרוזיליה קצוצה.

3. מוסיפים לקערה ביצים ומערבבים הכול היטב, כך שהמרכיבים יתאחדו.

4. מחממים מחבת טפלון בקוטר 26 ס"מ עם מעט שמן זית, מניחים בשכבה ראשונה את הספגטי המוכן ומעליו שופכים בשכבה דקה את תערובת הטונה.

5. מבשלים את הפשטידה על חום נמוך משני הצדדים - הופכים אותה - עד שיתקבל צבע זהוב והפשטידה תיעשה פריכה מאוד.

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן