מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון מרק קובה דלעת

המתכון באדיבות השף גיל אבירם וסולתם

20/11/2024
זמן קריאה: 0.5 דק'

צילום: גיל אבירם

מצרכים למרק:

  • 2 בצלים בינוניים חתוכים גס
  • 4 שיני שום מעוכות
  • חופן גדול של גבעולי סלרי חתוכים גס
  • 4-3 עלי מנגולד חתוכים גס ללא הגבעולים
  • 700-500 גרם דלעת חתוכה לקוביות של 3/3
  • 4 כפות רסק
  • כף גדושה מלח
  • כפית פלפל שחור טחון
  • כף סוכר
  • מיץ מלימון שלם סחוט

הכנה

  • מאדים את הבצל במעט שמן עד שמזהיב קלות.
  • מוסיפים את השום ומאדים דקה-שתיים.
  • מוסיפים את הסלרי והמנגולד וממשיכים לאדות.
  • מוסיפים את הדלעת, הרסק והתבלינים וממשיכים לאדות כמה דקות.
  • מכסים במים ומביאים לרתיחה.
  • מנמיכים להבה ומבשלים בערך חצי שעה על אש קטנה.
  • סוחטים לימון שלם ומערבבים.
  • אפשר להוסיף כל בצק ממולא שרוצים, קובה/קרפלך/פילמני ועוד.

 

צילום: גיל אבירם

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן