מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון עוגת בראוניז שוקולד וטחינה

25/01/2023
זמן קריאה: 1 דק'

לרגל יום עוגת השוקולד הבינלאומי, יצרנית הטחינה טורקיז מגישה עם השפית ללי האס מתכון לבראוניז שוקולד משגעים, נימוחים ומתוקים, בטעם עשיר של שוקולד עם טחינה גולמית משובחת, המעניקים לבראוניז רכות וטעם נהדרים. להגיש לצד שתייה חמה או קרה.

 

בראוניז שוקולד וטחינה. צילום: שירן כהן

מצרכים (12 יחידות)

1 כוס טחינה גולמית

1/2 כוס סוכר חום

1/4 כוס מייפל

1 כפית תמצית וניל

2 ביצים

1/3 כוס קקאו

1 כף קמח

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

1/4 כפית מלח

1/3 כוס שוקו צ'יפס

הכנה

1. בקערת מעבד מזון שמים טחינה, סוכר, מייפל, תמצית וניל וביצים, וטוחנים בפולסים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

2. מעבירים לקערה ומוסיפים קקאו, קמח, מלח וסודה לשתייה. מערבבים בעדינות בתנועות קיפול.

3. מוסיפים שוקו צ'יפס ומערבבים בעדינות.

4. מעבירים לתבנית מרובעת ומשומנת היטב (התערובת צריכה להיות סמיכה מאוד).

5. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30-20 דקות, עד שהעוגה עולה מעט במרכזה ונשברת.

6. מוציאים לצינון מלא וחותכים לקוביות קטנות.

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן