קוקטייל עגבניות עם צ'ילי וסלרי
מותג המיצים הסחוטים פרימור מגיש לרגל החורף ויום הבלאדי מרי הבינלאומי מתכון לקוקטייל ירקות ללא אלכוהול:
חברת פרימור, יצרנית מיצים סחוטים טבעיים, מגישה עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי") מתכון לקוקטייל חורפי, עשיר בטעמים וחריף במידה, ללא אלכוהול: קוקטייל עגבניות עם צ'ילי וסלרי. הקוקטייל על בסיס מיץ עגבניות של פרימור, בשילוב ירקות טריים: צ'ילי, גזר וסלרי. נהדר לימי החורף, לאירוח משפחתי ולבילוי זוגי.
קוקטייל עגבניות עם צ'ילי וסלרי. צילום: אולגה טוכשר
מצרכים לשתי מנות
לקוקטייל:
2 כוסות מיץ עגבניות פרימור
3 גבעולי סלרי חתוכים גס
1 גזר חתוך גס
1/2 פלפל צ'ילי
2 כפות מיץ לימון
5-4 קוביות קרח
מעט פלפל שחור לפי הטעם
להגשה:
2 ענפי כוסברה / פטרוזיליה / סלרי
2 פלחי לימון
קורט מלח
ההכנה
1. בבלנדר שמים את כל רכיבי הקוקטייל וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. טועמים ומתקנים את התיבול.
2. טובלים את הקצוות של כוסות ההגשה במים, ולאחר מכן במלח דק, כדי שתיווצר מסגרת מלח אחידה.
3. יוצקים את הקוקטייל לכוסות ומגישים עם ענפי כוסברה, פטרוזיליה או סלרי ופלחי לימון.