רביולי מטוגן מצופה בגבינה על מצע פולנטה
חברת פסטה ריקו, המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל חנוכה מתכון מיוחד לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו, המוגש עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה. המנה טעימה, קלה להכנה ומתאימה כארוחת חג חגיגית לכל המשפחה.
רביולי מטוגן על מצע פולנטה של פסטה ריקו. צילום: נמרוד סונדרס
מצרכים ל-3-2 מנות
1 חבילה רביולי תרד וריקוטה של פסטה ריקו
1 מכל פולנטה תירס של פסטה ריקו (200 גרם)
1 שקית פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו (100 גרם)
100 גרם עלי תרד טריים
100 גרם פיסטוקים קלופים
לטיגון: שמן קנולה
להגשה: שמן זית וצ'ילי גרוס
אופן ההכנה
1. מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה.
2. מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
3. מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה.
4. מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזליפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים.
פולנטה תירס, רביולי תרד וריקוטה של פסטה ריקו. צילום: אסף אמברם