מגה מזון
מדורים
תחליפים מהצומח
לעמוד קודם

פיתוח חדשני של ממתיקים

06/12/2021
זמן קריאה: 1 דק'

חברת סופלנט (The Supplant Company) מפתחת ממתיקים משאריות מזון של קלחי תירס, קש וסובין חיטה, ומפרקת אותם לסוכרים טבעיים. הסוכרים עוברים חילוף חומרים ונוצרים ממתיקים כגון סוכרוז אך בעוצמה פחותה. בימים אלה החברה נכנסת אט אט לשווקים עם הממתיק החדש.

מוצר חדש אחר של החברה בקטגוריית הממתיקים, שנוצר בעבור משקאות, עשוי מגבישי סוכר המצופים מעט בממתיק טבעי שזוהה לראשונה בסטיביה. הציפוי שנקרא Reb M, מגיע מצורת הגליקוזיד שנוצרה באמצעות תסיסה, ומוסיף עוצמה בפחות קלוריות לממתיקים במשקאות.

מוצר אחר של החברה, המבוסס על אותן טכנולוגיות, תוכנן ליישומי אפייה, ויש  לו אותן תכונות השחמה, נפח ומבנה כמו סוכר. מנקודת מבט של כימיה, סיבים צמחיים אלה מורכבים משרשרות ארוכות של סוכרים הקשורים זה לזה בחוזקה. במונחים בסיסיים, מה שהחברה עושה הוא לפרק את השרשראות הארוכות האלו לסוכרים.

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן