מגה תעשיות
חדשות
חדשות מדיקל
לעמוד קודם

נטספר ו-HP בשיתוף פעולה לשירותי רפואה

15/03/2022
זמן קריאה: 2 דק'

נטספר (NetSfere), ספקית גלובלית של פתרונות הדור הבא להעברת הודעות וניידות מאובטחים ותואמים, צורפה לתוכנית השותפות של HP לספקיות תוכנה עצמאיות (ISV) כדי לקדם דיגיטציה של תקשורת שירותי רפואה, לייעל טיפול בחולים ולבלום את השימוש באפליקציות צרכניות להעברת הודעות מסוכנות שאינן עומדות בתקנים.

"יש צורך קריטי בתקשורת מאובטחת ויעילה בתחום הרפואה, במיוחד מכיוון שהמגיפה יצרה לחץ גדול על הזמן והמשאבים של בתי החולים והצוות הרפואי", אמר הארש מאמגיין, סמנכ"ל המוצר של NetSfere. "העבודה החיונית שהקלינאים מבצעים דורשת אפשרויות העברת הודעות מאובטחות, תואמות וגמישות. על ידי עבודה עם HP, חברת NetSfere יכולה לספק את פתרונות שיתוף הפעולה המאובטחים הדרושים לתעשייה, לשילוב בפורטפוליו הלקוחות של HP Healthcare, ולהציע דיגיטציה שתייעל את התקשורת כדי להמשיך לספק טיפול מציל חיים למטופלים."

המגיפה האיצה את הצורך בכלי תקשורת מיידיים תואמים כדי לייעל את תזרימי העבודה הקלינית, את התקשורת עם הצוותים ולהנגיש מידע חיוני בקלות לצוותים המורשים בכל תעשיית הרפואה. NetSfere Enterprise מספקת תחליף לאפליקציות צרכניות המציבות סיכוני פרטיות וציות לרגולציות, והמציעות שירותי זימון מוגבלים בנתונים. החברה מציעה פלטפורמת הודעות תואמת HIPAA המאפשרת לצוות לתקשר בבטחה בזמן אמת באמצעות ממשק אינטרנט ידידותי למשתמש או אפליקציית הודעות מיידיות בנייד.

פלטפורמת ההודעות המאובטחת של NetSfere מספקת את כל אמצעי התקשורת המועדפים - טקסט, וידאו וקול - נוסף על יכולות התראה במקרה חירום כדי להציג פתרון תקשורת הוליסטי, תואם ומוכלל, לספקי שירותי הרפואה בשוק. הפלטפורמה פותחה עם הצפנה מקצה לקצה ועם בקרת IT מלאה, תואמת לתקנות גלובליות ומספקת לאנשי מקצוע רפואיים שירות הודעות פרטי, מאובטח ואמין, מנוהל ומבוקר מרכזי, מבוסס ענן.

היכולות הנוספות של NetSfere Lifeline מאפשרות לעובדים לשלוח הודעות קריטיות בעדיפות גבוהה לצוותים מוגדרים או לארגון שלם כדי להפיץ מידע חירום באופן שמושך את תשומת הלב. הודעות יכולות לכלול טקסט, תמונות או מיקומים כדי להבטיח שכל המידע החיוני ישותף במהירות במצבים קריטיים.

"פתרונות HP Healthcare נועדו לעזור להבטיח בטיחות, להגביר את היעילות ולהגן מפני סיכוני אבטחה. לכן הפלטפורמה התואמת HIPAA של NetSfere מתאימה באופן מיטבי כשותפת ISV", אמר קורי מקלרוי, סגן נשיא לפתרונות קמעונאות ותעשייה ב-HP.

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן