מגה דו
מדורים
ציוד ואביזרים
לעמוד קודם

פירמיד משיקה סט אביזרים לימאהה MT-09

05/05/2025
זמן קריאה: 1 דק'

חברת פירמיד (Pyramid), יצרנית בריטית של אביזרי עיצוב לאופנועים, משיקה סט אביזרים ייעודי חדש לאופנוע ימאהה MT-09 (Yamaha MT-09). בסט שמשה קדמית, מעטפת מושב ופנלים מעוצבים לחלקיו הקדמי והאחורי של האופנוע - כולם מיוצרים במפעל החברה בבריטניה ומיועדים להשתלב בעיצוב המקורי של הדגם ללא צורך בהתאמות טכניות או מאמצים מכניים.

השמשה הקדמית, שמחירה 164 פאונד (כ-217 דולר), מיועדת להסטת הרוח מהרוכב בעת נסיעה ומוסיפה מראה יוקרתי לאופנוע. לפי החברה, הפריט הפונקציונלי לא רק משפר את חוויית הרכיבה אלא גם משתלב במראה האגרסיבי של MT-09.

הפנלים הצידיים נועדו לכסות פתחים חשופים בשלדת האופנוע, והם מגיעים כיחידה קלה להתקנה. החלק הקדמי של הפנלים נמכר במחיר של 114 פאונד (149 דולר), והאחורי ב-119 פאונד (157 דולר). על פי הודעת השיווק של פירמיד, הפנלים מתאימים בדיוק לגוף האופנוע ומתחברים אליו באופן חלק.

הפריט האחרון בסט הוא מכסה מעוצב למושב האופנוע, שמעניק לו מראה ספורטיבי ודינמי יותר. המכסה מוצע כברירת מחדל בצבע שחור מאט, אך אפשר להזמינו גם בגימורים ובצבעים מותאמים אישית.

כל הרכיבים עשויים מפלסטיק קל משקל ומסופקים עם ברגים, חלקים נלווים ומדריך התקנה מפורט, להתקנה נוחה גם לרוכבים שאינם טכנאים מקצועיים. החברה מדגישה, כי האביזרים נועדו להעצים את המראה הכללי של האופנוע בלי להתפשר על הפונקציונליות או על נוחות ההרכבה.

 

לפרטים נוספים

 

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן