אופנוע קרוזר חדש של CCM
יצרנית האופנועים הבריטית CCM השיקה אופנוע כביש, מה שידוע בכינוי "אופנוע קרוזר", שמכוון לרכיבות ארוכות משותפות. האופנוע רץ על המנוע הרגיל האיכותי של החברה, עם צילינדר אחד ונפח של 600 סמ"ק. המנוע מספק 55 כ"ס ומאפשר לכלי הרכב להגיע למהירויות של 88.5 קמ"ש. המנוע מותקן בתוך שלדת צינורות כרומית בציפוי שחור.
הנתונים המלאים לא פורסמו עדיין, אבל על פי אופנוע שהוצג באחת התערוכות המרכזיות בחודש האחרון, ניכר שדרוג באזור הישיבה. בזכות התת-שלדה הרחבה מותקן כיסא רוכב נוח וגדול יותר בגובה של 765 מילימטרים.
הקרוזר של CCM מוכיח את ייעודו כאופנוע טיולים גם באבזור החיצוני, באמצעות שני תיקי אור כתאי מטען צדדיים ותיק נוסף מעל המגן בוץ הקדמי. מלבד האבזור המתאים לטיולים, נראה שהקרוזר החדש מתבסס לגמרי על הדגם טרקר (Tracker) של החברה עם בלם זעזועים אחורי אחיד ומזלגות הפוכים מבית מרצוקי (Marzocchi) ובלמי חואן (J Juan) עם קליפר של ארבע בוכנות.
האופנוע ההרפתקני שוקל 146 ק"ג בלבד, ויהיה שותף מעולה לרכיבות ארוכות ומעניינות.
מקור: www.motorcyclenews.com