מגה מזון
חדשות
חדש על המדף
לעמוד קודם

ברילה משיק לחג השבועות פסטה מפלדינה

18/05/2023
זמן קריאה: 1 דק'

ברילה, מותג הפסטה מספר 1 באיטליה, משיק לרגל חג השבועות פסטה מפלדינה, המצטרפת לסדרת הפסטות החגיגית קולציונה, הכולל את הפסטות אמיליאנה טליאטלה, טליאטלה פליה א פיינו ואורקייטה.

פסטה מפלדינה החדשה נקראת לכבודה של הנסיכה מפאלדה מסאבויה, אחותו של מלך איטליה האחרון, אומברטו השני. הפסטה מייצגת את הצד המעודן של המסורת הגסטרונומית הנפוליטנית.

לפסטה פורמט ארוך ומשופר, עם סלסול בקצוות שנשאר מוגדר היטב גם לאחר הבישול. שילוב זה יוצר מרקמים אחרים בין הקצוות הגליים לחלק השטוח המרכזי - אידיאלי להגברת הטעמים של הרטבים המעודנים ביותר.

לכל מוצרי הסדרה טעם משובח, מרקם אחיד ששומר על צורתו ונגיסותו גם לאחר הבישול, וכמו שאר מוצרי ברילה - איכות פרמיום וטעם של פסטה איטלקית אמיתית.

טיפ מהשף של ברילה: כדי להגיע לדרגת אל דנטה מושלמת, אפשר לבשל דקה אחת פחות מהמצוין על האריזה, ולהשלים את דקת הבישול בתוך הרוטב.

זמן בישול: 9 דקות. מחיר מומלץ לצרכן (על פי אתר פרייסס): 12.90 עד 15.90 ₪. כשרות: בהשגחת הבד"צ אגודת ישראל. תכולה: 500 גרם.

 

ברילה פסטה מפלדינה. צילום: יח"צ ברילה

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן