מגה מזון
חדשות
חדש על המדף
לעמוד קודם

חטיף זרעים ואגוזים ותערובת לחם קיטו

31/08/2025
זמן קריאה: 2 דק'

מותג KETO CHEF מתחום התזונה הקטוגנית בישראל משיק שני מוצרים חדשים המיועדים לכל מי שמחפש פתרונות איכותיים, נוחים ובריאים לאורח חיים דל פחמימות. לצד לחמים, חטיפים, עוגיות וממרחים, מצטרפים כעת למדף תערובת להכנת לחם קיטו ביתי ו־Egozito - חטיף אגוזים וזרעים מלוח במרקם ייחודי. ל־Egozito מתיקות מעודנת, ללא תוספת סוכר או ממתיקים מלאכותיים. מדובר בחטיף ראשון מסוגו בישראל.

החטיף מיוצר בטכנולוגיית דחיסה חדשנית שאינה מצריכה סירופ או דבש להדבקת החטיף. תהליך זה מאפשר לשמר את הרכיבים בתצורתם ובערכם התזונתי המקורי בלי לטחון, לקלות, לאפות או לחמם, וללא שימוש בחומרי טעם וריח או חומרים משמרים. החטיף מכיל רכיבים טבעיים בלבד: אגוזים וזרעים כמו שהם, בטעם מלוח, עם רמז של מתיקות עדינה.

כל יחידת חטיף מכילה 2.4 גרם פחמימות בלבד, 5.0 גרם חלבון ו־13.0 גרם שומן, מה שהופך אותו לקיטו־פרנדלי מושלם. המוצר נמכר במארז של שלוש יחידות, 90 גרם בסך הכול, במחיר מומלץ של 27 שקלים.

החידוש הוא תערובת לחם קיטו, פתרון מהיר, פשוט ובריא להכנת לחם דל פחמימות בבית. התערובת מבוססת על קמח שקדים, אבקת חלבון ביצה ופסיליום - סיב תזונתי טבעי הנפוץ בעולם הקיטו בזכות תכונותיו הג'לטיניות והיכולת שלו לשפר מרקם, לתרום לתחושת שובע ולתמוך בפעילות של מערכת העיכול.

התערובת מיועדת לערבוב עם גבינת קוטג' 12 אחוז או יוגורט יווני 10 אחוז. מתקבלת רביכה בצקית נוחה לעיבוד, שממנה אפשר להכין כיכר לחם, לחמניות או פיתות. את הלחם אופים בתנור בטמפרטורת 180 מעלות טורבו כ־35 דקות, עד הזהבה. הלחם המתקבל מכיל פחות מ־9.0 גרם פחמימות ל־100 גרם אפוי. אפשר לשמור אותו עד שלושה ימים בכלי אטום, ומומלץ לקלות קלות לפני ההגשה. על גבי האריזה מופיע ברקוד לסריקה המוביל למתכון מצולם.

כל אריזה מכילה 350 גרם תערובת יבשה. מחיר מומלץ לצרכן: 49-46 ש"ח.

מותג KETO CHEF שם לו למטרה לאפשר לאנשים לחיות קיטו בלי לוותר על נוחות או טעם, ומציע 25 מוצרים איכותיים המותאמים לקהל הסוכרתיים, לאנשים בתזונה קטוגנית ולכל מי שמבקש להפחית את צריכת הסוכר והפחמימות. בין מוצרי המותג: לחמים, עוגיות, חטיפים, שמני MCT, גרנולה ופירורי לחם, כולם מבוססים על העקרונות של תזונה בריאה, טבעית ודלה בפחמימות. באתר הרשמי של KETO CHEF יש מאגר מתכונים עשיר, קורסים ללימוד תזונה קטוגנית ותוכן מקצועי שמתעדכן באופן שוטף.

התזונה הקטוגנית מבוססת על צמצום ניכר של פחמימות בתפריט והגברת הצריכה של שומנים בריאים, תוך שמירה על רמת חלבון מתונה. מחקרים מלמדים על תרומתה לאיזון רמות סוכר בדם, ירידה במשקל ושיפור מדדים מטבוליים. כמו כן נמצאו לה יתרונות קליניים לחולי אפילפסיה, אלצהיימר ומצבים נוירולוגיים נוספים.

שני המוצרים החדשים מבית KETO CHEF ועשרות המוצרים שכבר נמצאים על המדף משקפים את המחויבות המתמשכת של המותג לפתח מוצרים איכותיים, טעימים ונגישים, שיאפשרו ליותר ויותר אנשים לבחור תזונה מודעת ומיטיבה בלי להתפשר על ההנאה.

המוצרים נמכרים באתר קיטו שף, ברשת ניצת הדובדבן, בסניפי טיב טעם במחלקת הטבע, ובחנויות טבע מתמחות ברחבי הארץ.

 

אגוזיטו - ערכים. צילום: קיטו שף

אגוזיטו. צילום: קיטו שף

תערובת להכנת לחם קיטו | תערובת להכנת לחם קיטו - ערכים. צילום: קיטו שף

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
בטעינה...
כותרת
תוכן