מגה מזון
חדשות
חדשות טכנולוגיה
לעמוד קודם

מכונת רנטגן לתעשיית העוף והבשר

28/02/2022
זמן קריאה: 1 דק'

חברת איגל (Eagle Product Inspection) חשפה מוצרים חדשים לתעשיית עיבוד העוף והבשר. נחשפו טכנולוגיות רנטגן שפותחו במיוחד לסביבות מורכבות, כמו אלה שבמפעלי עיבוד בשר ועופות.

דגם RMI 540 נבנה במיוחד לתעשיית העופות והבשר. מדובר במכונה לבדיקת רנטגן, בעלת קיבולת גדולה, המזהה זיהומים. המכונה מפיקה תמונות ברזולוציה הגבוהה ביותר בתעשייה. עם קיבולת גבוהה במיוחד, המערכת מסייעת למעבדים לעמוד בצרכי נפח הייצור שלהם. המסוע משופע, ויש משטחים בעלי קווי מתאר הממזערים אזורים פוטנציאליים לאגירת חומרים. אפשר לפרק את המכונה ולהרכיבה במהירות. המערכת קלה לשימוש הודות למערכת ההפעלה Eagle SimulTask™ PRO הכוללת פעולות מובנות עם מסך מגע. אפשר להשתמש ב-RMI 540 עם PXT™ במגוון רחב של יישומים במוצרים טריים, קפואים, גולמיים ולא ארוזים.

מוצר נוסף הוא HC 500 שמיועד למוצרים ארוזים ומסוגל לזהות זיהומים אשר לא היו נצפים בעין אנושית. המערכת מסייעת למעבדים לשפר את הפרודוקטיביות ולמקסם את העבודה על ידי ביצוע בו בזמן של בדיקות תקינות מוצר כגון מדידת מסה, תקינות החבילה וספירת הרכיבים.

כחלוצים בטכנולוגיית הבדיקה של קרני רנטגן, Eagle משפרת את זיהוי הזיהום הפיזי ואת בדיקת האיכות של יצרני מזון ברחבי העולם. פתרונות בדיקת המזון של החברה מכסים מגוון רחב של תעשיות, בכלל זה בשר אדום, עופות, פירות ים, מוצרי חלב, ממתקים, מאפים, פירות וירקות, חטיפים וארוחות מוכנות למוצרים ארוזים.

 


מקור: www.foodmanufacturing.com

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן