מגה מזון
חדשות
חדשות מהעולם
לעמוד קודם

מצב תעשיית המסעדנות ב-2023 בארה"ב

20/11/2023
זמן קריאה: 1 דק'

נראה שארץ האפשרויות הבלתי נגמרות נמצאת בעידן פוסט קורונה, ותעשיית המסעדות בארה"ב חווה צמיחה. דו"ח מצב תעשיית המסעדות של איגוד המסעדות הלאומי האמריקני לשנת 2023 מציע ניתוח מקיף של מסלול התעשייה בעקבות שינויים כלכליים ושינויים שגרמו מגיפה.

דגשים עיקריים מהדוח:

צמיחה כלכלית: התעשייה צפויה להגיע למכירות של 997 מיליארד דולר בשנת 2023, מונעת חלקית על ידי מחירי תפריט גבוהים יותר.

עלייה בתעסוקה: גידול צפוי של 500,000 מקומות עבודה והעלאת סך התעסוקה בענף ל-15.5 מיליון עד סוף השנה.

הסתגלות לשינוי: 70% מהמפעילים מסתגלים או מבססים את הפוסט-מגיפה הרגילה שלהם.

העדפות צרכנים: 84% מהצרכנים מעדיפים חוויות במסעדה על פני בישול ביתי, ו-92% מהמפעילים מתמודדים עם אתגרים ממשיים בעלות המזון.

תחרות עזה: 47% מהמפעילים צופים תחרות חריפה יותר.

אילוצים שנעשו קבועים: חידושים כגון שירותי משלוחים מורחבים, ארוחות בחוץ, אלכוהול והשקעות בטכנולוגיה, נעשים לפעולות סטנדרטיות.

אינטגרציה טכנולוגית: למרות שהטכנולוגיה נפוצה, התעשייה עדיין לא ממוקדת בטכנולוגיה, עם השקעות מתמשכות בעיקר במערכות הזמנות ותשלומים.

ביקוש מחוץ למתחם: עלייה באפשרויות ההסעה והמשלוח. 69% מהמבוגרים מעריכים אפשרויות לסעודה בחוץ.

תחזית תעסוקה: התעשייה שואפת להתאושש מגירעון של 400,000 משרות בהשוואה לרמות שלפני המגפה, תוך התמקדות באתגרי גיוס ושימור.

טכנולוגיה ואוטומציה: 58% מהמפעילים רואים בטכנולוגיה ובאוטומציה פתרונות למחסור בכוח אדם, משפרים את העבודה האנושית במקום להחליף אותה.

תפעול גמיש: אסטרטגיות יצירתיות לניהול עלויות כוללות תפריטים יעילים והיצע מגוון כגון ערכות ארוחה ופריטים ידידותיים לסביבה.

מודלים עסקיים חדשים: המפעילים בוחנים דגמים חדשים, מהנדסים מחדש תפיסות ומקצים יותר מקום לעסקים מחוץ למתחם כדי לענות על דרישות הלקוחות.

הדו"ח מדגיש את החוסן וההסתגלות של התעשייה, תוך הדגשת הזדמנויות צמיחה ואתגרים מתמשכים בנוף המתפתח במהירות.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן