מגה מזון
מדורים
מגה אלכוהול
לעמוד קודם

ויסקי עם מחבט בייסבול קלוי

12/04/2022
זמן קריאה: 1 דק'

בתחילת אפריל 2022, אחרי שלושה חודשים, חזרה ליגת הבייסבול האמריקנית, ואיתה יחד טעם ויסקי חדש של מבשלת WhistlePig. המבשלה השיקה מוצר ייחודי שעשוי לסקרן הן את חובבי הוויסקי הן את מעריצי הבייסבול כאחד: "הוויסקי הראשון בעולם עם מחבט בייסבול קלוי". מדובר בוויסקי שהתיישן על מחבטי בייסבול. זו לא הפעם הראשונה שנעשה שימוש במחבטי בייסבול בתהליך התיישנות של אלכוהול. הדבר קרה קודם לכן עם בירות. שיתוף הפעולה הנוכחי נוצר עם דיוויד אורטיז.

מהדורת Big Papi היא 100 אחוז ויסקי שיפון שהתיישן במשך שש שנים בעץ אלון אמריקני לפני שסיים את דרכו שישה שבועות בחביות המכילות את מחבטי בייסבול מעץ מייפל קלויים של Ortiz. מבשלת WhistlePig ייצרה פחות מ-100 חביות בשיטת יישון זו. המחבטים עוברים תחילה תהליך קלייה כדי לקבל את המרקם הקלוי, ולאחר מכן קרמול בטעמי וניל, המעניקים לוויסקי טעם עמוק.

בקבוקי Big Papi Barrel זמינים להזמנה מראש באתר shop.whistlepigwhiskey.com במחיר של 49.99 דולר כל אחד. ב-WhistlePig אומרים ש"כמות מוגבלת" של בקבוקי 750 מיליליטר שנחתמו על ידי דיוויד אורטיז (הידוע גם במספר 34) יהיו זמינים תמורת 340 דולר, וההכנסות לטובת David Ortiz Boston Heart Classic, המגייס כסף לילדים הזקוקים לניתוחי לב.

 


מקור: www.foodandwine.com

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן