מגה מזון
מדורים
מגה מאפים
לעמוד קודם

מאפים צרפתיים קפואים טריים

17/08/2021
זמן קריאה: 0.5 דק'

מאפיית מארש בייקרי מירושלים מייצרת מאפים צרפתיים קפואים ואיכותיים, ומספקת אותם לבתי קפה ולאנשים פרטיים. מאחר שהמוצרים קפואים, הם מאפשרים לעסקים לספק מוצרים טריים. סוגי המאפים: קרואסונים עם שוקולד, חמאה, שקדים, קינמון ועוד. במארש מכינים גם מאפיים קטנים וקישים במגוון טעמים.

בנימין מארש, שלמד אצל השף קלוד בן סימון בירושלים, החליט לייבא את הרעיון מצרפת, שם היו מיני מאפים קפואים שאפשר להכין בבית. יש להפשיר את המוצרים, לחכות לתפיחה קלה, ולאפות. את הבצק מכינים לפי המסורת הצרפתית: מאה אחוז חמאה. במאפייה ממתינים 24 שעות לפחות לפני שהמוצר מוכן להקפאה. עם המוצרים מגיעות הוראות אפייה.

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן