מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון לאגס בקוקוס וקינמון

18/01/2024
זמן קריאה: 0.5 דק'

המתכון מחלי ממן - מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא.

 

צילום: יח"צ

מרכיבים

כפית סילאן

חצי כוס חלב קוקוס

מקל קינמון

4 אגסים בינוניים קלופים, חצויים וללא הליבה

כפית תמצית וניל טבעית

הכנה

מניחים את כל חומרי הרוטב בסיר סוטאז (סיר רחב ולא עמוק).

מוסיפים חצי כוס מים ומביאים לסף רתיחה - חשוב שלא ירתח.

מסדרים את האגסים בתוך הסיר ומבשלים כעשר דקות, עד שהם מתרככים אך לא מתפרקים.

מגישים בקערה עם כף מהרוטב בעודו חם.

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן