מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
מתכון לאגס בקוקוס וקינמון
18/01/2024
זמן קריאה: 0.5 דק'
המתכון מחלי ממן - מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא.
צילום: יח"צ
מרכיבים
כפית סילאן
חצי כוס חלב קוקוס
מקל קינמון
4 אגסים בינוניים קלופים, חצויים וללא הליבה
כפית תמצית וניל טבעית
הכנה
מניחים את כל חומרי הרוטב בסיר סוטאז (סיר רחב ולא עמוק).
מוסיפים חצי כוס מים ומביאים לסף רתיחה - חשוב שלא ירתח.
מסדרים את האגסים בתוך הסיר ומבשלים כעשר דקות, עד שהם מתרככים אך לא מתפרקים.
מגישים בקערה עם כף מהרוטב בעודו חם.
תגובות