מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון לארטישוק מבושל עם פיטריות

27/11/2023
זמן קריאה: 1 דק'

ארטישוק מבושל הוא תוספת חמה, אלגנטית, מענגת וטעימה לכל ארוחה ובכלל. הארטישוק משתלב עם כל מנה ואף עומד כמנה צמחונית בפני עצמה. המתכון מאת מירי חיון ומותג סולתם.

רמה: קלה ופשוטה להכנה

מספר סועדים: 10

 

צילום: מירי חיון

מצרכים

2 חבילות תחתיות ארטישוק קפואות.

2 קופסאות שימורי פטריות

מלח ופלפל לפי הטעם

חצי כפית כורכום

2 פלפלים אדומים יבשים

כוסברה לקישוט

הכנה

מפשירים את תחתיות הארטישוק, חותכים לרבעים ומכניסים לסיר.

שוטפים את הפטריות במים, מסננים ומוסיפים לסיר.

מניחים את הפלפלים האדומים.

מתבלים במלח, פלפל, כורכום.

מוסיפים שתי כוסות מים ומביאים לרתיחה של 20 דקות עד שהארטישוק מתרכך.

לאחר 20 דקות מבשלים 5 דקות נוספות ללא מכסה, לצמצום הנוזלים.

מקשטים בכוסברה ומגישים חם לצד אורז.

 

צילום: מירי חיון

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן