מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון לכרוב אפוי ברוטב בלסמי

19/03/2024
זמן קריאה: 0.5 דק'

במסגרת יום המעשים טובים ה-18 של עמותת רוח טובה מקבוצת אריסון, שמתקיים השנה ב-19 במרס, שף שאול בן אדרת מגיע לעמותת לשובע כדי לבשל עם המפונים של נתיב העשרה, רעים ויד מרדכי ארוחת גורמה עם חומרי גלם בסיסיים למען הנזקקים. שרי אריסון, שיזמה את יום מעשים טובים: "אם נחשוב טוב, נדבר טוב, נעשה טוב ונשמור על היחד, העתיד שלנו יהיה טוב יותר."

 

צילום: שאטרסטוק

מצרכים ל-4 מנות

1 כרוב אדום חתוך לשמונה פלחים לאורך

4 כפות שמן זית

1/2 כוס חומץ בלסמי

4 כפות סילאן

1/4 כפות צ'ילי יבש

מלח ופלפל

הכנה

להניח בתבנית שתיכנס לתנור את פלחי הכרוב, לטפטף עליהם שמן זית, חומץ בלסמי, סילאן, צ'ילי, מלח ופלפל.

לעטוף בנייר כסף את התבנית ולאפות בחום של 180 מעלות למשך שעה וחצי.

ב-19.3 מתקיים "יום מעשים טובים". היכנסו לאתר ותמצאו אלפי אפשרויות התנדבות

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן