מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון לפנקייק תפוחים

02/11/2023
זמן קריאה: 1 דק'

חברת פרימור, יצרנית של מיצים סחוטים טבעיים, מגישה עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי") מתכון לאוכל מנחם וטעים לכל המשפחה: פנקייק תפוחים. המתכון פשוט וקל להכנה, אפשר להכין עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית, ולהגיש כארוחת בוקר או ערב לצד פירות טריים.

 

פנקייק תפוחים של פרימור. צילום: אולגה טוכשר

מצרכים (ל-10 יחידות)

2 כוסות קמח (280 גרם)

1 שקית אבקת אפייה

1/4 כוס שמן או חמאה מומסת

1 כוס מיץ תפוחים פרימור

3/4 כוס חלב או חלב צמחי

3-2 כפות סוכר

קורט מלח

1/2 כפית קינמון (לא חובה)

2 ביצים

מעט שמן לטיגון

להגשה: סירופ מייפל/דבש/ריבה/ממרח שוקולד/חמאת בוטנים/פיסטוק קצוץ/פרוסות תפוחים

ההכנה

1. מכינים את הבלילה: בקערה טורפים היטב את כל הרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.

2. מחממים מעט שמן במחבת נונסטיק, יוצקים כרבע כוס מהבלילה למחבת ומטגנים על להבה בינונית להזהבה יפה. הופכים בעדינות לצד השני וממשיכים לטגן להזהבה יפה. עורמים את הפנקייקים המוכנים בצלחת.

3. מגישים את הפנקייקים עם סירופ מייפל או תוספות אחרות לפי הטעם, ומפזרים מעל פיסטוק ופרוסות תפוחים.

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן