מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון לקוסקוס

11/03/2024
זמן קריאה: 1.5 דק'

מותג סולתם המתמחה במוצרי בישול ואפייה, מציג קולקציית סירים ייעודיים להכנת קוסקוס ושלל מאכלים מאודים.

קוסקוס הוא אחד המאכלים העדתיים האהובים ביותר בישראל. לסירים בסדרת הבישול CASUAL שלל יתרונות מובהקים המשדרגים את תהליך העבודה ואת התוצאה הסופית. יש להם מראה יפה ומעוצב. האלומיניום מיוצר בתהליך רב-שכבתי ההופך אותם לחזקים ועמידים לשימוש שנים רבות. הסירים מצופים מבפנים בציפוי NON STICK FOOD SAFE ידידותי לסביבה ובטוח לשימוש, המונע הידבקות של המרכיבים לדפנות. טבעת סיליקון עבה מסביב למכסה אוטמת ושומרת על הציפוי.

הסירים מבטיחים חלוקת חום שווה ויעילה, לקבלת תוצאות בישול מיטביות ולחיסכון בזמן ואנרגיה. מכסי הסירים עשויים מזכוכית שקופה המאפשרת לעקוב אחר התקדמות הבישול בלי להרים את המכסה, ובעלי חריר לשחרור אדים. הידיות ארגונומיות ומבודדות חום, בעלות עיצוב מיוחד, לנוחות השימוש וההעברה ולאחיזה בטוחה. מגני להבה בין הידיות לגוף מונעים את התחממותן ומוסיפים לבטיחות ולנוחות.

הסיר כולל מסננת אידוי להכנת קוסקוס ולאידוי מזון. הסירים מיועדים לשימוש מופחת בשמן, שומן, מרגרינה או חמאה, ומסייעים לשמירה על הבריאות. הסיר קל לניקוי, מומלצת שטיפה ידנית. נפחים זמינים: 9 או 11 ליטרים. ניתנת אחריות לשנתיים, בהתאם להוראות השימוש.

מחירים: סיר 11 ליטר - 199 שקלים במקום 599 שקלים; סיר 9 ליטרים: 225 שקלים במקום 499 שקלים. המבצע בתוקף עד 18 במרס 2024.

לפניכם מתכון לקוסקוס מבית מאיה דרין, שפית ועיתונאית אוכל, באדיבות סולתם.

 

מצרכים לסוטאז' 28 ס"מ

2 חבילות קוסקוס בינוני מבושלות לפי הוראות היצרן

למרק:

2 כפות שמן זית

6 יחידות גרונות עוף

1 חתיכת דלעת יפה

2 יחידות גזר קלוף וחתוך לחצי לרוחבו

2 יחידות קישוא חתוך לחצי לרוחבו

2 יחידות תפוחי אדמה גדולים קלופים וחתוכים לרבעים

2 יחידות בצל קלוף ושלם

6 שיני שום קלופות ושלמות

2 כוסות גרגירי חומוס מושרים למשך הלילה או קפואים

1 כף כורכום

1 כף פפריקה

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה

1. בסיר גדול מחממים מעט שמן זית ומזהיבים קלות את נתחי העוף. מוציאים את הנתחים מן הסיר.

2. מוסיפים לסיר שני ליטרים מים ואת כל המרכיבים.

3. מבשלים כ-30 דקות עד שהירקות מתרככים אך שומרים על צורתם.

4. מסננים החוצה את נתחי העוף, מתקנים תיבול.

5. מגישים את הקוסקוס בתוספת הירקות וגרגירי החומוס.

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן