מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון לקפה ללא קפה: לאטה שקדים

24/10/2023
זמן קריאה: 0.5 דק'

כנס אוכלים בריא ה-14 יוצא לדרך, וזו הזדמנות נהדרת לציין את יום הקפה הבינלאומי בגרסה בריאה ומיטבית. דפנה אמון, שפית רואו-פוד ומנחת סדנאות הכנת-אוכל, מגישה לרגל יום הקפה העולמי מתכון קל להכנה ומזין לקפה ללא קפה: לאטה שקדים מפנק, מרכיבים טבעיים ובעל מתיקות מעודנת של תמרים וניחוח וניל. המשקה יכול להיות תחליף לנשנוש ביניים ועשוי להתאים לאלו שרוצים להפסיק או לצמצם את צריכת הקפה שלהם. אפשר להכין את המשקה בגרסה קרה עם קרח ומים קרים, והוא מתאים גם לילדים.

בכנס אוכלים בריא ה-14 שיתקיים בימים חמישי ושישי, 23 ו-24 בנובמבר 2023, תקיים דפנה אמון סדנה מעשית לקינוחים בריאים. בסדנה נטעם את המשקה לאטה הזה ונכין בראוניז פאדג' שוקולד, עוגיות אלפחורס משני רכיבים טבעיים וללא גלוטן, סינבון בננה-רול, גלידת פיסטוק טבעית והפתעות מתוקות נוספות.

 

מצרכים לכוס של 300 מ"ל

15 שקדים מושרים וקלופים

2 תמרים מגולענים

1/2 כפית אבקת חרובים

2-1 טיפות תמצית וניל איכותית

1 כוס מים חמימים

הכנה

בבלנדר עוצמתי מניחים את כל המרכיבים וטוחנים עד קבלת מרקם אחיד. מוזגים לספל.

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן