מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון לרוטב אבוקדו ותפוז לסלט עלים

17/03/2024
זמן קריאה: 0.5 דק'

המתכון מחלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא.

 

צילום: ניאורה מרטה

מצרכים לשתי מנות

חצי אבוקדו בינוני בשל

שליש כוס מיץ תפוזים

3-2 עלים של בזיליקום

מעט מלח ופלפל שחור גרוס

הכנה

מכניסים לבלנדר קטן את האבוקדו, מיץ תפוזים, בזיליקום ותבלינים, וטוחנים למרקם חלק. שופכים על הסלט ומגישים כרוטב לכל סלט.

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן