מגה מזון
מדורים
מגה מתכונים
לעמוד קודם

מתכון צבעוני לסלט אננס אבוקדו ומלפפונים

28/11/2023
זמן קריאה: 1 דק'

חקלאי גרנות, חברה לשיווק, מכירה והפצה של אבוקדו, פירות וירקות לרשתות המזון, מגישה מתכון לסלט צבעוני, עשיר בטעמים ובשילוב נהדר של פירות וירקות: סלט אננס, אבוקדו ומלפפונים. הסלט מזין וטעים, קל להכנה, מורכב מפירות העונה כגון אננס ואבוקדו ומתאים לארוחת ביניים, בוקר או ערב, לזוג או למשפחה.

 

צילום: הדס ניצן

מצרכים לשתי מנות

1 אבוקדו של חקלאי גרנות קלוף וחתוך לקוביות

1/4 אננס קלוף וחתוך לקוביות

2 מלפפונים

1 פלפל אדום חריף קצוץ ללא הגרעינים

חופן עלי נענע או כוסברה קרועים גס

חצי לימון

2 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה

1. חוצים את המלפפונים ובעזרת כפית מורידים את הגרעינים. חותכים את המלפפונים לקוביות ומניחים בקערה.

2. מוסיפים את קוביות האבוקדו, אננס, פלפל חריף ועשבי תיבול. מזליפים מיץ לימון ומערבבים.

3. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים שמן זית ומערבבים.

 

צילום: הדס ניצן

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן