מגה מזון
מדורים
ציוד לתעשיית המזון
לעמוד קודם

תנורי קומבו של אלטו שעם

18/08/2021
זמן קריאה: 0.5 דק'

חברת אלטו שעם (Alto Shaam) מפתחת ומייצרת פתרונות טכנולוגיים לענף המסעדנות והקייטרינג. החברה השיקה לאחרונה סידרה חדשה של תנורי קומבו עם התכונות האלו: עיצוב Zero clearance חוסך מקום מתחת למנוע ומפחית עלויות אוורור; עיצוב Boilerless ללא רתיחה - כ-80% פחות מים. העיצוב מספק רמת ביצועים משופרת, אמינות משופרת ומצריך פחות עבודות תחזוקה המשויכות לחלקי בוילר.

טכנולוגיית פרו-פאואר (Pro-power) - לרמת ייצור מועשרת, בקרת טמפרטורה משופרת וזמני התאוששות מהירים יותר - מהירה ב-20% מתנורי קומבו אחרים של אלטו שעם ומהירה פי 80% מטכנולוגיית קונבקציה (convection).

הפונקציה סייפאיבנט (Safevent) רלוונטית רק לדגמי CT PROformance - שמירה על בטיחות העובדים. מערכת האוורור האוטומטית משחררת חום ואדים רק ב-60 השניות האחרונות של מחזור הבישול במודל זה. אפשר לפתוח את דלת התנור ללא חשש לחשיפה לחום ולאדים.

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן