מגה מזון
מדורים
רובוטיקה בענף המזון
לעמוד קודם

אוטומציה במסעדות

16/12/2021
זמן קריאה: 1 דק'

התפשטות נגיף קורונה האיצה את האוטומציה בענף המסעדות. עסקה גדולה נוספת נחתמה לאחרונה לאחר שרשת הסלטים סוויטגרין (Sweetgreen) הודיעה על מסעדת הרובוטים ספייס (Spyce). מסעדת Spyce נוצרה על ידי בוגרי MIT והשיקה את המסעדה הראשונה שלה באביב 2018. היא מפעילה רובוטים בכל שלבי ההכנה של הארוחות.

החברה שיתפה פעולה עם השף דניאל בולו כדי לפתח את התפריט שלה, והמשיכה לגייס כמעט 25 מיליון דולר במימון. בנובמבר של השנה שעברה השיקה Spyce את עצמה מחדש, והציגה את הרובוט החדש Infinite Kitchen. הרובוט מאפשר להתאים אישית מרכיבים ויכול להכין 350 ארוחות בשעה. Spyce מפעילה כיום שתי מסעדות במסצ'וסטס, אחת בקיימברידג' ואחת בבוסטון.

לדברי Sweetgreen, טכנולוגיית האוטומציה של Spyce תאפשר לעובדים להתמקד יותר בשירות לקוחות, להרחיב את התפריט למזונות חמים ולהפוך את הכנת הארוחה לעקבית יותר.

ככל שהמגיפה ממשיכה להיות נוכחת בחיינו, טכנולוגיית האוטומציה מתבגרת. צפו להכרזות נוספות כגון זו בשנה הקרובה.

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן