מגה מזון
מדורים
תחליפים מהצומח
לעמוד קודם

סוכריות שוקולד לינדור ללא חלב

23/11/2023
זמן קריאה: 0.5 דק'

מותג הקונדיטוריה ומוצרי השוקולד השווייצרי לינדט (Lindt) משיק שתי גרסאות חדשות וטבעוניות של סוכריות השוקולד המפורסמות שלו, לינדור (Lindor). שני המוצרים יוצרו עם חלב שיבולת שועל כתחליף לחלב פרה.

מותג לינדט הוקם בשנת 1845 וזכה להוקרה ולפופולריות בכל העולם, בעיקר בזכות קופסאות וערכות השוקולדים שלו. בדרך המסורתית, הסוכריות וחטיפי השוקולד יוצרו עם חלב פרה איכותי, אך לאחרונה החברה החליטה להתחשב בקהל שלא יכול לצרוך חלב כזה או בוחר בכך.

לפי ההגדרה על הקופסה, סוכריות טראפל הקלסיות לינדור מעניקות אותו טעם עשיר ומוכר גם עם חלב שיבולת שועל. "כל סוכריה יוצרה בשילוב מרכיבים יוקרתיים, בהם קקאו ושיבולת שועל ללא גלוטן." נכון לעכשיו, הסוכריות זמינות לרכישה בחנויות הרשת בארצות הברית או דרך האתר הרשמי של לינדט.

לינדט עובדת עם קהל רגיש לחלב כבר כמה שנים. מוצר השוקולד הראשון שלא מבוסס על חלב הושק על ידי החברה בשנת 2020. מוצרי שוקולד וחטיפים של החברה השוויצרית שאינם מכילים חלב זמינים במדינות רבות ברחבי העולם.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן