מגה מזון
ניוזלטר מגה מזון
מגה מזון גיליון 09
לעמוד קודם

טחינה טורקיז: טחינה פרימיום חדשה

23/11/2021
זמן קריאה: 1 דק'

מותג חדש מושק בישראל ושמו טחינה טורקיז. לטחינה החדשה איכות של טחינה פרמיום, גוון לבן ונקי וטעם עדין של שומשום טרי ואיכותי. מרקם הטחינה עדין ואחיד, והיא מומלצת לשימוש בצורתה הגולמית או בתוספת מים ולימון. הטחינה תשווק בשתי אריזות, רגילה ומלאה, בעיצוב ים תיכוני אותנטי. במבחן טעימה שביצע מכון המחקר נתיב יועצים והתקיים בקרב כ-200 נדגמים בטעימה עיוורת, ניצחה טחינה טורקיז שלושה מותגי פרמיום מתחרים.

טחינה טורקיז מיוצרת במפעל בעל כושר ייצור של כארבעה טונות טחינה גולמית מדי שעה ונחשב לאחד ממפעלי הטחינה הגדולים בעולם. הטחינה מיוצרת בקווי ייצור מהמתקדמים בעולם, בעל תקני האיכות FSSC ו-GMP 2200. במפעל מועסקים כ-240 עובדים ומחזור מכירותיו נאמד ב-210 מיליון שקלים בשנה.

 

טחינה טורקיז. צילום: יעל האן

 

טחינה טורקיז. צילום: ברוך נאה סטראטג'יק דיזיין

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן