מגה מזון
ניוזלטר מגה מזון
מגה מזון גיליון 13
לעמוד קודם

מכונות קפה רוקט אספרסו

15/05/2022
זמן קריאה: 1.5 דק'

רוקט אספרסו (Rocket Espresso) אמנם נחשב למותג חדש יחסית בתעשיית המזון (הושק לפני קצת יותר מעשור), אולם הוא נעשה פופולרי מהר מאוד. מבט מהיר על כמה ממכונות האספרסו החדשות מגלה מראה עיצובי ייחודי לצד ביצועים גבוהים. החברה מייצרת את המכונות עם היסטוריה ופילוסופיה איטלקית, אשר מתאימה לאיכות אמיתית.

המכונות מיוצרות על ידי צוות מצומצם של אומנים מוכשרים המייצרים מכונות אספרסו הן לשוק המקומי הן לשוק המסחרי, והאיכות אינה ניתנת להכחשה. בתהליך הייצור נעשה שימוש רק בחלקים הטובים ביותר. המוצרים מיוצרים עם תשומת לב מדהימה לפרטים.

המותג נולד מתוך שותפות בין דניאל ברנברוך האיטלקית לאנדרו מיאו מניו זילנד. הם לא יכולים להתחרות בהיסטוריה של כמה מותגים איטלקיים, אבל המוצרים שלהם גדלו בקצב מהיר.

אחת ממכונות הדגל של החברה היא מכונת קפה אוטומטית למחצה בשם אפיקה (EPICA) עם מראה ממש מסורתי, המשלב מסורת וחידושים טכניים. אפשר להשתמש במכונה עם מכל מים מובנה, אך גם אפשר לחברה לחשמל. לחץ המשאבה מתכוונן, ואפשר לכווננו באמצעות הידית הידנית. הדוד בנפח של 3.6 ליטרים. מכונת הקפה אינה זולה, אבל לחובבי קפה אמיתיים היא עשויה להיות אופציה מצוינת לחליטה מדויקת ושליטה.

מכונה אחרת של החברה היא קורנומטרו אר (CRONOMETRO R). הדגם מיועד לשימוש מסחרי. לרמת הפרמיום של החליטה יש מאפיינים כמו של בית קפה איכותי: דוודים מבודדים, בקרת טמפרטורה וטיימר דיגיטלי. ה-R בשם מגיע מהמשאבה הסיבובית, המסייעת לביצועים שקטים. המקציף הידני מאפשר לאדות ולהקציף חלב כדי ליצור משקאות כגון קפוצ'ינו ולאטה בנוחות.

אם רוצים רמה גבוהה של איכות בסגנון בריסטה, Cronometro R מעניק את רמת המקצועיות הזו. משמעות הדבר היא שאין גבולות לקפה המדהים שתוכלו להנפיק ממנה. המכשיר מאפשר לטחון פולי קפה וליצור את המשקאות הטריים ביותר באמצעות חלב טרי או חלב צמחי ופולי קפה טריים קלויים. על פי ביקורות שפורסמו, מכונת הקפה מצטיינת  באֲרִיכוּת יָמִים, והיצרנים מציעים תמיכה בכל הקשור לתחזוקה ולהחלפת חלקים במידת הצורך.

 


מקור: www.granthamjournal.co.uk

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן