מגה מזון
ניוזלטר מגה מזון
מגה מזון גיליון 15
לעמוד קודם

סכין של המותג היוקרתי איסייה

10/07/2022
זמן קריאה: 1 דק'

סכינים מתוצרת יפן צוברים פופולריות בשנים האחרונות בקרב אנשי מקצוע, ונחשבים איכותיים במיוחד. סכיני שף מחברת איסייה (ISEYA) כבר זכו למוניטין של ציוד יוקרתי ונחשק. מדובר בסכינים בעבודת יד מפלדת דמשק. הסכין עובר תהליך ייצור מוקפד, בכלל זה 33 שכבות של פלדת דמשק, כדי להבטיח איכות וחדות יוצאות דופן.

התער חד וחזק מהרגיל הודות לשיטת הייצור, שבה דופקים על הסכין עם פטיש כדי לחשל את התער. שיטה כזאת גם מחזקת את הליבה של הסכין.

לסכין יוטו (gyuto) תער באורך של 210 מילימטר ורוחב של 45 מילימטר. הידית בגודל 115 מילימטר ומיוצרת ממהגוני, עץ טרופי שמשמש לייצור של פריטים ומוצרים יוקרתיים. סכין זו של ISEYA נוחה לשימוש. היא שוקלת 167 גרם בלבד.

סכיני יוטו מיועדים בעיקר לחיתוך בשר ודגים, אך הסכין הזה יכול לשמש גם כסכין אוניברסלי. אפשר להשתמש בו גם לחיתוך של פירות וירקות. עם זאת כדאי להימנע מחיתוך מזון קפוא, ולא לנסות לחתוך או לקצוץ באמצעותו עצמות. הדבר עלול לגרום לסכין נזק רב ואפילו לשבירתו. אין לשטוף את הסכין במדיח כלים. סכין באיכות כזאת אפשר לשטוף בידיים, עם מים חמים בלבד, ולייבש היטב באמצעות מגבת.

 

לרכישת המוצר לחץ כאן

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן