מגה מזון
ניוזלטר מגה מזון
מגה מזון גיליון 16
לעמוד קודם

קוקטייל קייצי ומרענן - סנגרייה תפוחים

18/07/2022
זמן קריאה: 1 דק'

חברת פרימור, יצרנית מיצים סחוטים טבעיים, מגישה עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי") מתכון לקוקטייל קייצי ומרענן שיצנן את הימים החמים: סנגרייה תפוחים. זהו קוקטייל על בסיס יין לבן, בשילוב מיץ תפוחים סחוט טבעי של פרימור, לרעננות מושלמת. מוגש עם מקלות קינמון וכוכבי אניס. מתאים להגשה בארוחה משפחתית ולאירוח.

 

סנגרייה תפוחים של פרימור. צילום: אולגה טוכשר

 

מצרכים ל-6 מנות

2 תפוחים ירוקים חתוכים לפרוסות דקות

2 תפוחים אדומים חתוכים לפרוסות דקות

1 לימון חתוך לפלחים

1/2 כוס גרגירי רימון (בעונה)

2 כוסות מיץ תפוחים סחוט טרי

1/4 כוס ברנדי או ליקר תפוחים (לא חובה)

1.5 כוסות יין לבן חצי יבש או יין מבעבע קר

להגשה:

מקלות קינמון / כוכבי אניס / עלי נענע

 

אופן ההכנה

1. בכד שמים את שני סוגי התפוחים החתוכים ומוסיפים את פלחי הלימון וגרגירי הרימון.

2. יוצקים מעל את מיץ התפוחים, הברנדי או הליקר (לא חובה) והיין. אם משתמשים ביין מבעבע, שומרים להגשה. מערבבים ומעבירים לקירור למשך שעה לפחות.

3. לקראת ההגשה מוסיפים לכד את היין המבעבע ומערבבים.

4. מוזגים את הסנגרייה לכוסות הגשה. מוסיפים את הפירות ומגישים מיד עם תוספת מקל קינמון או כוכב אניס או שניהם יחד. אפשר לקשט בכמה עלי נענע טריים.

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן