מגה מזון
ניוזלטר מגה מזון
מגה מזון גיליון 25
לעמוד קודם

לקראת ייצור תעשייתי של בשר בקר מתאים

26/10/2022
זמן קריאה: 1.5 דק'

מוסה מיט (Mosa Meat), מובילה בתחום הבשר המעובד שמגדלת בשר בקר ישירות מתאי בעלי חיים וחשפה את ההמבורגר המעובד הראשון ב-2013, הכריזה על השלב הבא בהרחבת מיתקני ייצור הבשר המעובד שלה.

מרכז פיתוח ייצור תעשייתי חדש מפותח סמוך למיתקן הפיילוט הקיים של Mosa Meat במאסטריכט שבהולנד. לאחר שהדגימה את תהליך גידול הבקר בקנה מידה ניסיוני, Mosa Meat מוכנה לשלב הבא של ההתרחבות, המאכלסת קווי ייצור תעשייתיים ומאפשרת כמויות ייצור גדולות יותר של בשר בקר.

"הרחבנו את השטח שלנו ב-30,000 רגל רבוע לקראת השלב הבא שלנו, מה שמביא את טביעת הרגל הכוללת של Mosa Meat ליותר מ-77,000 רגל רבוע", שיתף מארטן בוש, מנכ"ל Mosa Meat. "זה הופך אותנו לקמפוס הבשר המעובד הגדול ביותר בעולם, ומספק בסיס איתן לתוכניות המסחור האירופיות והעולמיות שלנו."

צריכת הבשר העולמית צפויה לגדול ביותר מ-40% עד 2030, ו- Mosa Meatהיא חלק מתנועה עולמית הולכת וגדלה לשינוי אופן ייצור הבשר. בשר בקר באופן ספציפי, הוא חלבון בעל טביעת הרגל הפחמנית הגבוהה ביותר, לכן Mosa Meat מתמקדת בו מאז הקמתה בשנת 2016.

ל-Mosa Meat יותר מ-160 עובדים, יותר מ-80 מדענים והמספר הגדול ביותר של בעלי תואר דוקטור בתעשייה זה שנים ספורות. צוות ההפקה גדל פי חמישה בשלושת החודשים האחרונים והגיע ל-15 חברים. החברה גם הרחיבה את טביעת הרגל שלה במיקומים קיימים, בכלל זה פעילות בברייטלנדס ומיתקן הפיילוט הנוכחי במאסטריכט, שם קיבולת המו"פ ממשיכה לגדול. בזכות כל אלה היא מתקרבת למסחור.

Mosa Meat מתכננת להכריז על השקת מרכז פיתוח הייצור התעשייתי שלה בשנת 2023.

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן