מגה מזון
ניוזלטר מגה מזון
מגה מזון גיליון 39
לעמוד קודם

סכין לאבוקדו

19/06/2023
זמן קריאה: 0.5 דק'

אבוקדו יכול להיות פרי מאתגר למדי לפתיחה, במיוחד אם חיתוך הוא לא הצד החזק שלכם. אם אתם אוהבים אבוקדו, ייתכן שתרצו סכין מיוחד לחיתוכו. הסכין הופך את תהליך הפתיחה של אבוקדו לקל הרבה יותר, והכי חשוב - בטיחותי. הקצה החותך של הסכין יוצר מפלסטיק.

הסכין מתאים כמובן גם לפעולות נוספות עם אבוקדו: לחתוך, לפתוח, להוציא את הגרעין - הכול עם כלי אחד. משתמשים רבים כבר שיבחו את הכלי על הנוחות שלו. זה אחד הסכינים החדים אבל גם הבטוחים בעבודה עם אבוקדו ומאכלים אחרים. הלהב יוצר מפלדת אל חלד. הכלי בטוח לגמרי לשטיפה במדיח כלים.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן