מגה מזון
ניוזלטר מגה מזון
מגה מזון גיליון 63
לעמוד קודם

פררו תפתח מפעל שוקולד בארה"ב

21/05/2024
זמן קריאה: 1 דק'

המחלקה הצפון האמריקנית של חברת הקונדיטוריה הבינלאומית פררו (Ferrero North America) הכריזה, כי היא מתכוונת לפתוח מפעל שוקולד ראשון בארצות הברית. המפעל יתווסף לשטח התפעולי של פררו בעיר בלומינגטון (Bloomington) שבמדינת אילינוי. מפעל המזון המקורי שפועל בשטח זה נפתח עוד באוקטובר 2021, כשפררו השקיעה כ-75 מיליון דולרים בהקמתו. בקרוב מאוד החברה תצרף לאזור התעשייתי שלה את מפעל השוקולד - הראשון באמריקה והשלישי בשביל החברה באופן כללי.

המפעל החדש יצטרף למפעל מזון בפרנקלין פארק (Franklin Park) ולמפעל שנמצא ברחוב ה-110 (110th Street) בשיקגו. פררו מפעילה גם מרכז חדשנות, אף הוא בשיקגו. נוסף למפעל שוקולד החדש יוקם שטח ייצור לחטיפי שוקולד קינדר בואנו (Kinder Bueno). המפעל החדש אמור לעלות 214 מיליון דולרים וייצר 200 משרות עבודה חדשות בסביבה.

אלנה קוטון (Alanna Cotton), נשיאת פררו בצפון אמריקה, התייחסה להקמת תשתיות הייצור החדשות: "אנחנו מביאים ניסיון רב ומסורת של ייצור שוקולד איכותי, פופולרי ומבוקש בכל העולם - לאילינוי, מרכז הקונדיטוריה ותעשיית המזון של ארצות הברית."

המפעל החדש הוא חלק מההשקעות הנרחבות של פררו בתעשיית המזון בצפון אמריקה. מלבד מפעלים באילינוי, חברת הקונדיטוריה משקיעה בהרחבת המפעל שלה שנמצא בברנטפורד (Brantford) שבמדינת אונטריו הקנדית. פררו מפעילה גם מרכזי שיווק והפצה בפנסילבניה, בג'ורג'יה ובאריזונה. נכון להיום, החברה מעסיקה יותר מ-5,000 עובדים בשמונה משרדים ויש לה 12 מפעלים ומחסנים בארצות הברית, בקנדה ובמדינות הים הקריבי.

פררו משווקת מותגי שוקולד פופולריים כגון קינדר (Kinder), פררו רושה (Ferrero Rocher) וקראנץ' (Crunch).

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן