ביקורת איכות קפדנית ב-HemoHim
HemoHim, מזון פונקציונלי בריאותי שפותח על ידי Kolmar BNH, מושך תשומת לב רבה בשוק העולמי הודות לאמצעי ביקורת האיכות המדוקדקים לאורך התהליך כולו, המתחיל בניהול קפדני של מקורות חומרי גלם.
HemoHim הוא המזון הפונקציונלי הבריאותי הראשון שהוא מתוצרת קוריאה, המאושר במיוחד כמוצר לשיפור התפקוד של המערכת החיסונית ולהקלת עייפות. המוצר פותח על ידי Kolmar BNH בשנת 2006, והנוסחה שלו מכילה מרכיבים טבעיים ביתיים כגון אנג'ליקה ג'יגאס, Cnidium officinale ו-paeonia japonica.
HemoHim, המופץ על ידי Atomy, מיוצא ל-20 מדינות בערך, בהן ארה"ב וסין. מתחילת השקתו הניב יותר משני טריליון KRW במכירות מצטברות מקומיות ובינלאומיות, ורווחי היצוא היו יותר מ-200 מיליון דולר.
כמעט 20 שנה שצרכנים מעדיפים את HemoHim, במידה רבה הודות לאמון שנצבר בעקבות בקרת האיכות הקפדנית. היצרנית Kolmar BNH מקפידה לפקח על גידול חומרי הגלם העיקריים שלה - אנג'ליקה קוריאנית gigas Nakai, cnidium officinale, paeonia japonica - וכך מבטיחה את בטיחותם. החברה הקימה צוות בטיחות מזון ייעודי לשיתוף טכנולוגיה ומתן חינוך לחוות גידול חומרי הגלם, תוך בדיקה קפדנית של הבטיחות, היציבות והיעילות של מרכיבים אלו.
יתרה מזו, חברת Kolmar BNH שיפרה את תחרותיות האיכות שלה בעקבות פיתוח שיטות בדיקה גנטיות לאימות ארץ המקור, תוך מניעת זיהום של חומרי גלם ראשוניים במינים אחרים. ביולי רשמה Kolmar BNH פטנט לשיטת ניתוח גנטי (SCAR Marker) המזהה את המקור של ג'יגאס אנג'ליקה קוריאנית באמצעות זיהוי אזורים גנטיים ספציפיים. כמו כן פיתחה Kolmar BNH שיטת ניתוח גנטית הכוללת ניתוח PCR (תגובת שרשרת פולימראז) ל-cnidium officinalea ו-paeonia japonica והשלימה את תהליך רישום הפטנט לפני שנתיים.
בראש סדר העדיפויות ניצבת גם בטיחות המוצר HemoHim G שהוצא לאחרונה, המכוון לשוק העולמי. באפריל פרסמה Kolmar BNH מחקר על HemoHim G בכתב העת SCIE Toxicological Research, שם הוכחה בטיחות המוצר. למחקר, שנעשה על פי הנחיות ה-OECD, יש משמעות לא רק בהקלת אישורי בטיחות במדינות אחרות אלא גם בהבטחת זכויות קניין רוחני עם תוצאות מהימנות.
HemoHim G (גלובלי) היא הגרסה הבינלאומית של HemoHim, התוסף הבריאותי הראשון של קוריאה שמאושר ושפותח על ידי Kolmar BNH במשך שמונה שנים. התכשיר הותאם לתקנות המזון של כל מיני מדינות, תוך התאמות לחומרי הגלם וליחסי המרכיבים. גם טעם וארומה משופרים גורמים ל-HemoHim G למשוך קהל רחב.
Kolmar BNH מתכננת לשפר באופן מתמיד את האיכות על ידי מחקר ופיתוח מתמשכים כדי לתמוך בצמיחתו של HemoHim כמותג מוכר בעולם.