סימנס מרחיבה את Teamcenter X
חברת Siemens Digital Industries Software הודיעה על הרחבת Teamcenter X - פתרון ניהול מחזור חיי מוצר (PLM) בענן במודל SaaS, כדי שגם עסקים קטנים ובינוניים יוכלו ליהנות מיכולות שהיו עד כה נחלתם של תאגידים גדולים בלבד.
הגרסאות החדשות של Teamcenter X הן יכולות מובנות מראש (prepackaged) המאפשרות למשתמשים להתחיל לעבוד מייד, ללא תהליכי התאמה ארוכים או השקעות מורכבות. ההרחבה כוללת בין השאר ניהול תהליכים, חיבור בין תחומים (מכני, חשמלי ואלקטרוני) ופונקציות מתקדמות נוספות שעד כה הצריכו יישום מותאם אישית.
לדברי פרנסס אוונס, סגנית נשיא בכירה לתחום תוכנות שיתוף מחזור חיים ב-Siemens, "הרחבת Teamcenter X ממשיכה את המחויבות של סימנס להנגיש פתרונות PLM בענן לכל סוגי החברות. המודולים החדשים עוזרים ליותר לקוחות להתחיל במהירות, ואז להתרחב בהדרגה לפי צרכים עסקיים נוספים."
מה חדש? חבילות מוכנות מראש עם תהליכים עסקיים מוטמעים; שילוב של תכנון מכני, חשמלי ואלקטרוני בפלטפורמה אחת; ממשק מבוסס ענן, ללא צורך בתשתית IT מקומית; גמישות לעבור מהטמעה בסיסית לפתרון PLM מלא לפי הצורך; התאמה לחברות בצמיחה, לסטארטאפים ולארגונים מבוזרים.
למה זה חשוב?
עד היום, מערכות PLM הצריכו השקעות ראשוניות גבוהות, צוות IT ייעודי וזמן יישום ארוך. Teamcenter X משנה את כללי המשחק עם גישה מודולרית, מהירה וקלה לשימוש. המשמעות: גם יצרן קטן, משרד תכנון או ספק משנה, יכולים לנהל את כל מחזור חיי המוצר (מהתכנון ועד שירות לקוח) בדרך מקצועית, שקופה ויעילה.
פתרון Teamcenter X משתלב כחלק מאקו-סיסטם התעשייה החכמה של סימנס לצד תוכנות כגון NX, Simcenter ו-Mendix, ומחזק את אסטרטגיית הענן של החברה לשנים הקרובות.