מגה תעשיות
חדשות
חדשות תחבורה
לעמוד קודם

אמריקן אקספרס פותחת טרקלין בנמל התעופה הבינלאומי של סן פרנסיסקו

10/01/2023
זמן קריאה: 1.5 דק'

אמריקן אקספרס פתחה השבוע מחדש את טרקלין סנטוריון שהורחב לאחרונה בנמל התעופה הבינלאומי של סן פרנסיסקו (SFO). הטרקלין, ששטחו כ-4,900 מ"ר, הוא כיום כמעט כפול בגודלו וכולל מקומות ישיבה נוספים, בר נוסף עם טיסות יין מיוחדות שאצרו סומליה ומנהל היין של טרקלין סנטוריון, אנתוני ג'יליו, ותפריט חדש של השף ראווי קפור ממועדון היאכטות ליהוליו בסן פרנסיסקו.

"אנחנו נרגשים להיכנס לשנה החדשה עם פתיחת טרקלין סנטוריון שלנו בנמל התעופה הבינלאומי של סן פרנסיסקו", הצהיר פבלו ריברו, סגן נשיא ומנהל כללי, חוויות טרקלין גלובליות. "עם אוכל, יין ואמנות יוצאי דופן בהשראת צפון קליפורניה, הטרקלין המאובזר היטב הזה נועד להשאיר את חברי הכרטיס בתחושה רעננה ומוכנה לנסיעותיהם".

בטרקלין סנטוריון ב-SFO יהיה מעתה יותר מקום ליהנות מחברי כרטיס זכאים, כולל שני ברי יין ואזורי בתי קפה, שירותים נוספים, חדרי טלפון פרטיים, מספר חללי עבודה פרטיים ועוד. הטרקלין ממוקם בטרמינל 3 בקומת הביניים וכולל בר חדש בו תוכלו ליהנות מטיסות יין, בהן יגישו ארבעה יינות אזוריים שאצר מנהל היין הנודע אנתוני ג'יליו (Anthony Giglio). הבר החדש משלים את קיר היין הקיים, בו תוכלו לטעום יינות מרחבי קליפורניה. טיסות היין יתחלפו בהתאם לעונה.

"מכיוון שסן פרנסיסקו ידועה ברחבי העולם בזכות היין ברמה העולמית שלה, תפריט היין בטרקלין סנטוריון בנמל התעופה הבינלאומי של סן פרנסיסקו מוקדש במלואו להדגשת ענבי קליפורניה המקומיים", אמר אנתוני ג'יליו, סומלייה ומנהל היין של טרקלין סנטוריון. "לחוויית טיסת היין הראשונה שלנו אי פעם, אני נרגש להציג שניים מאזורי היין המפורסמים והמבוססים ביותר באמריקה - סונומה ונאפה ואלי".

בנוסף, הטרקלין יציע תפריט עונתי חדש שחוגג את ספקי אזור המפרץ מהשף הבכיר של מועדון היאכטות ליהוליו, ראווי קפור. השף יליד הוואי, המועמד לפרס ג'יימס בירד, ימשיך להביא את הכישרון הייחודי שלו לטרקלין סנטוריון ב-SFO עם מנות בהשראת שושלת היוחסין והזיכרונות המשפחתיים שלו, כולל, ירכי עוף במרינדה של קוצ'וג'אנג, אורז בר ומרק קוקוס, וחומץ שחור וגזר בייבי בזיגוג דבש.

 

צילום: Business Wire

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן