מגה תעשיות
ניוזלטר מגה תעשיות
מגה תעשיות גיליון 54
לעמוד קודם

טכנולוגיית רנטגן חדשה לתעשיית עיבוד

11/08/2024
זמן קריאה: 1 דק'

חברת אנריצו (Anritsu Ltd.) השיקה ציוד תעשייתי מתקדם שמיועד לבדיקה ובקרה באמצעות טכנולוגיית רנטגן (x-ray). המכשיר החדש מכוון בעיקר לענף המזון ולתחום העיבוד וההכנה של דגים. מכשיר דומה, מאותה סדרת XR75, כבר זמין לרכישה ופועל בהצלחה רבה בתחום של עיבוד עופות.

השקת המכשיר החדש מביאה טכנולוגיות מתקדמות לשוק גלובלי מצליח. המכשיר עובד באמצעות טכנולוגיית ספירת פוטונים שמופעלת על ידי מנגנון ייחודי שמכוון באופן מיוחד לחלקיקים ורכיבים מזהמים במזון כגון עצמות של דגים. המכשיר סורק ומצלם את חומרי המזון שעוברים דרכו ומספק תמונות ברורות וחדות. יש לו יכולות זיהוי מרשימות.

חיישן כפול חדש עובר את הגבולות של מאמצי הזיהוי הקונבנציונליים. המערכת מבטיחה את הבטיחות של מוצרי מזון, בעיקר דגים ובשר, ברמה שטרם נראתה בתחום. המכשיר החדש שודרג לזיהוי של עצמות, חלקיקי ברזל וחומרים מזהמים בצפיפות נמוכה, ועובד לפי כל הסטנדרטים והתקנים ההיגייניים המקובלים.

הטכנולוגיה החדשה כבר קיבלה שבחים ופרסים. בתערוכת התעשייה הטכנולוגית הבינלאומית סיבוס טק (Cibus Tec), המכשיר זכה בפרס החדשנות לקראת ההשקה לשוק התעשייה באיטליה.

מייקל סטיוארט (Michael Stuart), מנהל מכירות של אנריצו באירופה, הדגיש את יכולתו של חיישן חדש לתפוס תמונות ברורות ואת השיפור ביכולות הזיהוי של המכשיר החדש.

אנריצו נחשבת חברה מובילה בתחום בקרת המזון. בחברה מאמינים כי השיווק של מכשיר הרנטגן החדש DualX+ יגרום עלייה בזיהוי חלקים ורכיבים מזהמים במזון. המשמעות היא שאיכות המזון הכללית תשתפר. סטיוארט מציין, כי אנריצו מייצרת את מכונות הרנטגן הבטוחות בעולם.

 

לפרטים נוספים

 

תגובות
הוספת תגובה
הוספת תגובה
 
כותרת
תוכן